Eigen foto op je keuken achterwand

Het is mogelijk om zelf gemaakte foto’s in te sturen en wij zullen een ontwerp op maat maken. Natuurlijk bespreken we nauwkeurig je wensen en krijg je van ons een proefje van hoe het gaat worden. Nadat alles akkoord is gaan we de wand produceren voor je. Misschien wil je een foto van vakantie, die bloedmooie zonsondergang op Lanzarote. Of de witte stranden met de helderblauwe zee op Kreta. Alles is mogelijk.

Eigen foto op een achterwand

Keuken of badkamer personaliseren met een spatwand

Heb je een leuke foto die je wil gebruiken om op de plaat te printen? Dat is geen enkel probleem. Hou er wel rekening mee dat niet elke foto geschikt is om zo groot uit te vergroten en te printen op onze wanden.

Insturen van je eigen foto of stock foto

Het insturen van de foto’s is erg eenvoudig en wij zullen controleren of de foto geschikt is. We stellen een voorbeeld op van hoe we de afbeelding printen met de maten die je doorgeeft van jouw keuken. Pas na goedkeuring nemen we de achterwand in productie. We printen de foto op de plaat. Vervolgens komt hier nog een beschermende coating overheen. Op deze manier is de print beschermd en blijft de wand mooi. Meer informatie over het materiaal vind je hier.

Stockfoto’s TIP: het is ook mogelijk om een foto van bijvoorbeeld Shutterstock of iStock te gebruiken voor de achterwand.