⭐ 4.9 – via Google Reviews

Gratis bezorging boven de €100

Chat, of bel naar  0318 240 500.

Een gasfornuis combineren met een keuken achterwand / spatwand

Combineer je gasfornuis niet met tegels, maar met een prachtige designerwand. Je hebt nu de keuze uit meer dan 100 designs en miljoenen foto’s. Ga je voor bloemen, retro, vintage, bakstenen of beton?

De hitte bij een gasfornuis kan aardig oplopen. Al helemaal wanneer je meerdere pitten aan hebt staan en het gas goed openstaat. Bij een inductie of keramische plaat is dit vele malen minder. Daarom is het erg belangrijk dat je genoeg afstand houdt tussen het vuur en de achterwand.

Spatwand achter het fornuis, hoe werkt dat?

Het is belangrijk dat er genoeg afstand zit tussen de achterwand en het vuur. Test de afstand terwijl je het vuur open hebt staan. Is de afstand tussen het vuur en de achterwand minder dan 10 cm? Dan raden wij aan om een backboard saver te plaatsen tussen de designerwand en het fornuis. Wij zullen je helpen met de juiste glasplaat te vinden voor bij jouw situatie.

De hitte bij inductie of keramisch koken is niet te vergelijken met het gasfornuis. Door het open vuur loopt de temperatuur erg hoop op. Bij inductie of andere kookplaat is een extra bescherming dan ook niet nodig.

Combineer verschillende spatwanden achter het fornuis.

Ga voor een geweldige nieuwe look in de keuken of badkamer; door onze designerwanden te combineren. Kies achter de kookplaat een ander design of ga voor een RVS look. Veel van onze achterwanden staan geweldig in combinatie met een rvs plaat.

Ben jij benieuwd naar hoe het er allemaal uit kan zien in jouw keuken? Kies jouw designs. WhatsApp ons met een foto van je keuken. En wij simuleren maar al te graag jouw nieuwe achterwanden tegen de muur van je keuken! Bekijk voor meer informatie onze simulatie service.

Showroom op afspraak

In Veenendaal, 0318 240 500

Premium materiaal

Kwaliteit en duurzaam

Eenvoudige installatie

Zelf monteren of laten doen

Personlisatie mogelijk

Aanpassingen of eigen foto