⭐ 4.9 – via Google Reviews

Gratis bezorging boven de €100

Chat, of bel naar  0318 240 500.
Inspiratie voor een spatwand in de koffiehoek

Koffiehoek Inspiratie: Creëer het Perfecte Koffiehoekje met Designerwand

Het creëren van je perfecte koffiehoek hoeft geen uitdaging te zijn. Het begint allemaal met een beetje planning en een vleugje creativiteit.

Plekje kiezen – Begin met het kiezen van een geschikte plek in je keuken of woonkamer waar je koffiehoekje zal komen. Waarschijnlijk heb je er al een plekje voor gereserveerd. Zoek een plek die zowel gezellig als praktisch is.

Koffiehoek

Ontwerp bepalen – Denk na over het thema of de stijl die je wilt uitstralen. Wil je een moderne, minimalistische look, of ga je voor iets klassieks? Denk na over de sfeer die je wil creëren. Om je daarbij te helpen bieden we altijd vrijblijvend een simulatie aan. Dan kun zien je hoe je koffiehoekje eruit zal komen te zien.

Drie close ups van koffiehoekjes

Ingrediënten & machine – Zorg dat je je machine klaar hebt en alles wat jij lekker vindt bij je kop thee of koffie. Bakje voor je theezakjes, suiker, lepeltjes. Of hou je het lekker clean en zit alles in een la? 

Accessoires – Maak het af door je favoriete mokken op een plankje te zetten. Hang je de theedoek aan de muur?

Genieten – Zodra alles op zijn plaats staat en je hebt je nieuwe spatwand gemonteerd is het tijd om te genieten van je nieuwe koffiehoek. Het is de perfecte plek om je dag te beginnen of te ontspannen na een lange dag.

Modern koffiehoekje

Bekijk onze spatwand collectie met koffie ontwerpen om je ontwerp te kiezen!

Showroom op afspraak

In Veenendaal, 0318 240 500

Premium materiaal

Kwaliteit en duurzaam

Eenvoudige installatie

Zelf monteren of laten doen

Personlisatie mogelijk

Aanpassingen of eigen foto