⭐ 4.9 – via Google Reviews

Gratis bezorging boven de €100

Chat, of bel naar  0318 240 500.
MIX & MATCH Behangboek cover

ONS MIX & MATCH Behang

Time to invest in the surprisingly versatile spring pick.

Wist je dat ons behang vaak een mix & match versie heeft? Er staat dan een logootje bij van MIX & MATCH. Neem bijvoorbeeld ons kinderbehang Farmers Sand uit de Behangcollectie Kate & Andy.

Hier heb je de keuze om de behangen INK7435, INK7436 en INK7434 te combineren op één kamer. Zo maak je in een handomdraai van de kinderkamer meteen een echte boerderij kamer in één bij elkaar passend geheel. Je kunt de behangetjes naast elkaar doorplakken bij dit dessin*.
Of je gebruikt de Uni Sand en/of Barnayard op een tegenoverliggende of ernaast liggende muur. Zo heb je altijd dezelfde kleur, en hetzelfde gevoel in de kamer. Je kunt natuurlijk nog veel meer leuks doen met het behang (of met de restjes). Je kunt een kast beplakken of wandscherm bijvoorbeeld. (*let op! Doorplakken kan niet met elk mix en match design, als  het wel kan staat dit erbij vermeld!)

Wil je liever zo min mogelijk restjes? Wij kunnen ook de hele kamer ‘op maat’ printen. Is je kamer hoger of lager? En wil je liever op die ene lege wand toch nog een koe of schaap zien? Of een extra tractor? Zelfs dat kan. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden met je.

Ook bij andere behangen bestaat de mogelijkheid om een aanvullende strook te laten ontwerpen in een bijpassende achtergrond of kleur. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Showroom op afspraak

In Veenendaal, 0318 240 500

Premium materiaal

Kwaliteit en duurzaam

Eenvoudige installatie

Zelf monteren of laten doen

Personlisatie mogelijk

Aanpassingen of eigen foto