⭐ 4.9 – via Google Reviews

Gratis bezorging boven de €100

Chat, of bel naar  0318 240 500.
Spatwand over de tegels geplakt in de keuken

Tegellook – Zonder Echte Tegels

Plak een spatwand over tegels heen

Bedek je tegel muur met een van onze prachtige achterwanden en blaas weer nieuw leven in je keuken. De wand kun je eenvoudig over je huidige tegels heen plakken. Tijdens het koken wordt veel gespetterd met water en zo komen er vlekjes op de achterwand. De wandpanelen zijn uitstekend schoon te maken met een natte doek en beschermen jouw muur tegen intrekkend vocht.

Veel verschillende muur tegel designs. Siertegels, visgraat en meer.
Bestel 5 stalen voor €20,-. Kies uit onze collectie van honderden ontwerpen, kies een ontwerp uit onze behangcollectie, een stock-foto of zelfs een eigen foto!
De wanden worden op maat gemaakt. We leveren ze binnen 5 werkdagen.
We kunnen de schaal en kleur van de tegels altijd aanpassen.

OP MAAT GELEVERD BINNEN 1 WEEK

Achterwand keuken over tegels heen
Bedek je tegel muur met een van onze prachtige achterwanden en blaas weer nieuw leven in je keuken. De wand kun je eenvoudig over je huidige tegels heen plakken.

TEGELDESIGN ALS ACHTERWAND

We kunnen alle designs ook aanpassen, dat houdt in dat we schaal van de tegels kleiner en groter kunnen maken. Op deze manier kun jij kiezen of je grote of kleine tegels gedrukt wil hebben op de achterwand. De tegeldesigns komen in allerlei soorten en maten. Een vintage look of juist modern? We hebben een ruim assortiment aan tegeldesigns. Een eenvoudige oplossing voor elke keuken renovatie.

Showroom op afspraak

In Veenendaal, 0318 240 500

Premium materiaal

Kwaliteit en duurzaam

Eenvoudige installatie

Zelf monteren of laten doen

Personlisatie mogelijk

Aanpassingen of eigen foto