⭐ 4.9 – via Google Reviews

Gratis bezorging boven de €100

Chat, of bel naar  0318 240 500.
INK7290 in het behangboek

Behang Loving Rose INK7290 op maat gemaakt

Op onze site vind je het mooiste digitale behang om je huiskamer of slaapkamer mee op te fleuren. Misschien heb jij er ook al één of meer gezien die je het liefste meteen achter je bed zou plakken. Of een bloemen behang dat perfect is om jouw huiskamer net die finishing touch te geven. 

Maarrrr jij ziet al meteen dat die mooie bloem achter je kast gaat verdwijnen, als je de rol plakt zoals op de verpakking of in ons behangboek staat aangegeven.

Soms is dat eenvoudig op te lossen, door de rol in de juiste volgorde te plakken maar met een ander deel van het behang te beginnen. Al onze panels zijn nl. genummerd en zolang je de volgorde aanhoudt, sluit alles mooi aan. Dus begin je met panel 1, plak je rechts ernaast panel 2, dan 3 en vervolgens 4.

LAY-OUT PLAK HACK (Behang TIP)

Maar als het qua compositie op jouw wand mooier uitkomt kun je ook rustig beginnen met panel 4, als je daarna dan maar doorplakt met 1,2,3. Zolang je maar met opeenvolgende nummering blijft plakken, en als je het hoogste nummer gehad hebt met Paneel 1 verder gaat.
Let op! Dit geldt niet voor sommige extreem brede dessins. Maar voor de ontwerpen die repeteren, die je dus kunt doorplakken als je meerdere rollen hebt besteld geldt dit wel.  Altijd even checken, of in geval van twijfel kun je altijd even contact met ons opnemen, voordat je bestelt! 

Behang OP MAAT LATEN MAKEN

Als dit je probleem niet oplost, of als je meerdere rollen nodig hebt, en je vindt het bijv. mooier dat het accent stuk niet 2x in je kamer komt, kun je bij ons je gekozen dessin laten aanpassen en op maat laten printen. Dat is iets duurder per vierkante meter, maar vaak niet veel duurder in vergelijking met de standaardrollen die we leveren. En dan heb je dé perfecte wand.

Extra Behang INSPIRATIE

Laat je inspireren door onderstaande voorbeeld. 
Suzanne (naam aangepast i.v.m. a.v.g.) vond de Loving Rose een perfect behang voor haar slaapkamer. Als ze 2 standaardrollen zou bestellen, en standaard zou plakken, zou het er als volgt uit komen te zien: 

image 7

Maar ze vond het best wel druk als de bloemen 2x zouden terugkomen, en ook zonde als de bloemen achter de kast verdwenen. Na kort overleg van alle mogelijkheden, heeft ze alle maten van de muren en meubels exact opgenomen, daarvan een (digitale) schets gemaakt én zelfs al het behang zo daarin geplakt, zodat onze ontwerpers konden zien waar de bloemen moesten komen.

image 6

Daarna ging ons team aan de slag en paste het behang zo aan dat het mooi de gehele wand bedekte met de bloemen op de juiste plek. We stuurden Suzanne de digitale proef, zodat ze rustig kon bekijken of ze dit mooi vond en of alle maten klopten. Na controle en goedkeuring van de digitale proef hebben we haar behang geprint met panels genummerd van 1 t/m 8. Vervolgens opgestuurd naar Suzanne, zodat zij zo snel mogelijk met haar behang aan de gang kon, en blij worden van het resultaat.

image 8

Behang, precies zoals jij dat wilt

Wil je dat je behang naadloos aansluit bij je inrichting? App ons je ruimtefoto’s en voorkeursontwerpen voor een unieke simulatie.

Showroom op afspraak

In Veenendaal, 0318 240 500

Premium materiaal

Kwaliteit en duurzaam

Eenvoudige installatie

Zelf monteren of laten doen

Personlisatie mogelijk

Aanpassingen of eigen foto