⭐ 4.9 – via Google Reviews

Gratis bezorging boven de €100

Chat, of bel naar  0318 240 500.
Spices herbs marmer 1

Marmer look in je keuken

Marmer Achterwand in de keuken – Een echte Eye-Catcher

Een veel gekozen oplossing voor in de keuken is marmer. Aanrechtbladen, tafelbladen, tegeltjes, zelfs de vloer soms. Het kan allemaal gemaakt worden uit marmer. Doordat wij elke afbeelding kunnen printen op onze keukenwanden, kun jij nu ook aan de slag met een marmer look. Met een eenvoudige montage en een voordelige prijs maak je een luxueuze keuken in een handomdraai.

Veel verschillende soorten en kleuren marmer, over de hele wereld kennen we het. Het groene marmer uit India bijvoorbeeld. De afgelopen jaren erg populair bij ons Nederlanders, in badkamers, keukens en woonkamers. Het rode en gele marmer uit Spanje wat je vaak ziet in vloeren en muren.

Daarnaast heb je ook nog de bekendste marmersoort van de hele wereld. Ook wel Blanco Carrara; het witte marmer. Wij hebben hier ook een ontwerp van klaarstaan op de website. Een klant van ons heeft zijn hele keuken achterwand hiermee volgeplakt en het ziet er geweldig uit.

In ons assortiment hebben we zowel grote marmerplaat ontwerpen, als kleine tegeltjes. Kleine hexagon vormen, antieke witjes en vissengraat tegels. We kunnen de ontwerpen allemaal schalen tot hoe groot jij zelf wil. Exact naar jouw wensen. Kleuren kunnen we ook aanpassen. En binnen vijf dagen kun jij al aan de slag met de platen om jouw keuken te renoveren.

Combineren van marmer met kruiden en groente op je achterwand

Ideaal plaatmateriaal om super eenvoudig sfeer te brengen in je keuken. Een luxe uitstraling voor je keuken kun je ook combineren met wat vrolijke kleuren. Zo hebben we een aantal ontwerpen gemaakt met kruiden en groente in combinatie met het marmer. Dit heeft ook weer voor geweldige resultaten gezorgd bij onze klanten. Bekijk alle keuken achterwand resultaten van onze klanten op een rij.

Showroom op afspraak

In Veenendaal, 0318 240 500

Premium materiaal

Kwaliteit en duurzaam

Eenvoudige installatie

Zelf monteren of laten doen

Personlisatie mogelijk

Aanpassingen of eigen foto