⭐ 4.9 – via Google Reviews

Gratis bezorging boven de €100

Chat, of bel naar  0318 240 500.

Designerwand FAQ

Veelgestelde vragen over onze producten.

Zorgeloos behangen met onze service

Behang FAQ

Is het behang dat je bij ons hebt besteld op voorraad en heb je besteld voor 16.00 uur? Dan wordt het behang de volgende werkdag al bezorgd. Moeten wij het behang nog vers printen voor je? Dan kan het 3-8 werkdagen duren. Hou hier rekening mee met het inplannen van een behanger.

1 rol behang is meestal goed voor een muur van twee meter breed. Het behang is zo ontworpen dat het begin van een nieuwe rol weer mooi aansluit op de laatste baan van de vorige rol. Er zijn geen rare onderbrekingen in het patroon, maar het loopt dus mooi door. Bij traditioneel behang heb je vaak dat het patroon zich al herhaalt na 45cm. Dat maakt ons behang zo uniek.

Ons vliesbehang is van erg goede kwaliteit. Dat maakt het plakken een stuk eenvoudiger. Schilders en ook mensen die het zelf thuis doen ervaren het altijd als een makkelijke klus.

Ja, dat kan! Als de afmeting van je kamer of de muur die je wilt behangen afwijkt qua maat of heel ongunstig uitkomt t.o.v. onze standaardmaten dan kunnen we het behang voor je op maat maken. We kunnen het behang voor hele hoge kamers op maat maken,  brede muren,

Stel je hebt maar 2×2 nodig of juist 6×6 meter, alles kan. Neem contact op met ons via de chat of e-mail.

Ja, dat kan, we kunnen een standaardbehang zo aanpassen dat het het mooiste uitkomt op je kamer. Neem contact op met onze medewerkers, we denken graag met je mee. Het is handig als je dan een schetsje met de maten bij de hand hebt, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Alles wat je moet weten voor een spatwand

Spatwand FAQ

We hebben de hoogte en breedte nodig van je achterwand. Heb je een L-vorm of U-vorm. Neem dan de maten van alle zijden op. Voor een hulpmiddel tijdens het meten kun je op onze inmeet pagina terecht.

Het monteren van je spatwand is erg eenvoudig. Natuurlijk verschilt elke keuken. Met bijvoorbeeld stopcontacten komt er net wat meer bij kijken. Alles wat je moet weten over de montage kun je hier vinden.

Mega vervelend. Geen paniek! Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Stuur ons foto’s van de beschadigingen. Open WhatsApp.

Je bent van harte welkom bij ons in de showroom. Ook kun je staaltjes bestellen van DW Original en DW Solid. Van DW Glass hebben we geen staaltjes, dit kun je alleen bij ons in de showroom bekijken. 

Bij hele grote oneffenheden is het verstandig om de grote uitsteeksels weg te steken. Maar een muur hoeft absoluut niet gestuct te worden. Onze spatwanden kunnen over bestaande tegels heen worden gemonteerd. Of op de lijmresten die overblijven nadat tegels van de muur zijn gehaald.

De meest verkochte spatwand (DW Original) wordt al geleverd binnen 5-6 werkdagen. Onze massief aluminium variant (DW Solid) kan net iets langer duren en wordt geleverd in 5-8 werkdagen. Onze DW Glass variant duurt een stuk langer. Deze heeft een levertijd van ongeveer vier weken.

Kom je er niet uit?

We willen je zo goed mogelijk helpen. Je vind hier praktische informatie over onze verschillende producten. Over de levering van onze producten. Over de betaling via de webshop. En nog veel meer.

Is iets toch niet helemaal duidelijk. Wij staan elke dag klaar voor je via de chat. Stel je vraag nu direct via de chat, bel naar 0318 240 500 of stuur ons een mailtje.

Showroom op afspraak

In Veenendaal, 0318 240 500

Premium materiaal

Kwaliteit en duurzaam

Eenvoudige installatie

Zelf monteren of laten doen

Personlisatie mogelijk

Aanpassingen of eigen foto