Spatwand materiaal voor keuken & badkamer
Renoveer met een aluminium / kunststof achterwand

Ga voor een Aluminium Kunststof achterwand in plaats van tegels in de keuken en geniet van alle voordelen. Onze strakke spatwanden zijn ideaal, handig schoon te maken en ook nog eens eenvoudig te vervangen als je weer wil vernieuwen!

Wil je graag DW Original stalen bestellen? Klik dan hier. arrow_forward

Eigenschappen van het spatwand materiaal

Ons materiaal heeft een dikte van 3 mm en bestaat uit drie lagen. De buitenste lagen zijn van aluminium en de binnenkant is van hard kunststof.

Door de combinatie van kunststof en aluminium profiteren we van de goeie eigenschappen van beide materialen. Zo zijn onze platen licht in gewicht en daardoor eenvoudig te monteren. De bedrukking komt op het aluminium en ziet er daardoor geweldig uit.

Onze keukenplaten zijn water- en hittebestendig. We printen direct op de plaat en daar overheen komt een beschermende coating. Op deze manier is jouw achterwand ook beschermd tegen waterspetters.

Matte (meest gekozen)

Glans

Opgelet voor de mensen met een gasfornuis in de keuken

Let op: bij een gasfornuis. Indien de afstand tussen het open vuur van het gasfornuis en de muur minder dan 10 cm is adviseren wij wel om een glazen backboard saver ertussen te zetten. Deze zijn van 6 mm gehard glas en op verschillende formaten leverbaar.

De designs die wij hebben ontworpen voor de platen kunnen we printen in elk gewenste formaat. De maximale breedte voor onze DW Original 3 mm plaat is 300 cm en de maximale hoogte is 145 cm. Heb je een bredere keuken, leveren we de plaat in 4 mm dikte.

DW Original Brushed - een RVS Achterwand Look in de keuken

Nieuw: Nu ook in goud en brons! We hebben twee verschillende plaatsoorten. Beide platen hebben aan de buitenkant de aluminium-laag. De Original achterwand heeft een witte achtergrond kleur. De Brushed achterwand heeft een RVS Look en is zoals de naam luidt geborsteld. Door het borstellen ontstaat er een structuur op de plaat die met bepaalde designs prachtig te combineren zijn.

Voorbeelden daarvan zijn bijvoorbeeld het hippe witte strepen design, de vogeltjes


Toch nog onduidelijkheden over ons spatwand materiaal?
Aarzel niet om ons iets te vragen.