Spatwand materiaal voor keuken & badkamer

Eigenschappen van DW Original

Ons materiaal heeft een dikte van 3 mm en bestaat uit drie lagen. De buitenste lagen zijn van aluminium en de binnenkant is van hard kunststof.

Door de combinatie van kunststof en aluminium profiteren we van de goeie eigenschappen van beide materialen. Zo zijn onze platen licht in gewicht en daardoor eenvoudig te monteren. De bedrukking komt op het aluminium en ziet er daardoor geweldig uit.

Onze keukenplaten zijn water- en hittebestendig voor gebruik bij een inductiekookplaat. We printen direct op de plaat en daar overheen komt een beschermende coating. Op deze manier is jouw achterwand ook beschermd tegen waterspetters. Let op met huishoudelijke apparaten die langdurig overmatige hitte naar achteren uitblazen zoals een airfryer. De Original wand is hier gevoelig voor en kan vervormen hierdoor. Wil je hier geen last van hebben? Ga dan voor onze DW Solid variant.

Matte lak

Van de Matte lak hebben we alle staaltjes op voorraad liggen. Morgen in huis!

Staaltjes bestellen
Iedereen die hier over de vloer komt, vindt het supermooi en origineel.

Eric via Google

Glanzende lak

De glanzende lak weerkaatst veel meer dan de matte lak. Van een afstand geeft deze lak een soort gevoel alsof het van glas is. Vooral bij DW Solid, lijkt het nog meer op glas.

Staaltjes bestellen