Wandcirkel Styling Rijksmuseum Nostalgie

Wandcirkel Styling Rijksmuseum Nostalgie

Wooninspiratie met muurcirkels 

Houd je van hip en gezellig, en mis je nog dat kleine stukje nostalgie op je muur, maar dan wél in een hippe uitvoering, dan hebben we hier wat inspiratie voor jouw wand. De afbeeldingen zijn van origine echte antieke borden. Borden uit de collectie van het Rijksmuseum, zoals China Black of Floral China. En je kunt er meer vinden onder de Collectie Muurcirkels. 

Muurcirkel Rijksmuseum

Voor iedereen een passende muurcirkel

Je kunt variëren in maat en materiaal voor de wandcirkels, en die naar hartelust combineren. De populaire wandborden in een ‘platte’ uitvoering, met dessins uit onze collectie. De Rijksmuseum Borden, of wandcirkels Rijksmuseum met een twist. De vorm kan rond zijn, maar ook aangepaste vormen zijn mogelijk, zoals bijvoorbeeld Grandmum's plateLeuk voor in je keuken als fleurig accent. Of bij je eettafel, en zelfs woon- of slaapkamer. Je kunt zelf je collectie muurcirkels samenstellen met de rijksmuseum prints, en er bijv. ook een print van jezelf bijdoen, of een muurcirkel met je favoriete levenswijsheid. Zo maak jij thuis je eigen Rijksmuseum wand.

 

 

Wij vinden de borden zo mooi, dat we er ook een hebben een wandborden dessin voor de keuken als één plaat Wandborden Rijksmuseum van hebben ontworpen. Zo ben je in één keer klaar in de keuken.

Houd jij meer van dessins met een twist, dan is misschien het Rijksmuseum bord in combinatie met de tropische vintage papegaai iets voor jou en die bordenprint kun je dan weer combineren met andere prints. Kortom, je kunt het net zo spannend maken als je zelf wilt. 

En lire plus

TV Hoek in stijl
Volgorde van behang rollen plakken

Laisser un commentaire

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.