Alles over annuleringen, wijzigingen en klachten.

Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis gaat bij het transport van de spatwand. Of dat je bij het uitpakken ontdekt dat de wand helemaal niet de goede kleur heeft. Welk probleem je ook hebt. Wij staan klaar om je te helpen.

Is er iets mis met je ontvangen product?

Bij het toesturen van je track en trace code, zeggen we er altijd bij dat je bij aankomst van het pakket de spatwanden even moet controleren op eventuele beschadingen. Als je erachterkomt dat er iets mis is met de achterwand, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten.

Overige vragen

De retourwaarden kun je in zijn geheel lezen in de algemene voorwaarden. In het kort: alle standaardartikelen hebben altijd een retourtermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kan je zonder extra kosten de artikelen naar ons terugsturen.

Let op: Achterwanden die op maat zijn gemaakt voor jouw keuken of badkamer kunnen niet geretourneerd worden. Mochten er problemen zijn met jouw achterwand neem dan zo snel mogelijk contact op.

Spatwanden: zolang wij je achterwand nog niet in productie hebben genomen kunnen wij je bestelling nog annuleren.
Standaardartikelen: bij alle niet op-maat gemaakte producten kun je annuleren als ze nog niet verzonden zijn.

Heb je per ongeluk een verkeerde maat opgegeven? Laat het ons zo snel mogelijk weten en wij zorgen dat het in orde komt. Wil je nog een extra artikel toevoegen aan je bestelling? Je kan dit gewoon nog erbij bestellen via de website en wij zorgen dat het netjes wordt verwerkt.

Je kan de retourzending versturen naar het volgende adres: Holleweg 28, Veenendaal, Utrecht.

Wanneer wij je retourzending hebben ontvangen laten we je dit altijd weten. Vervolgens zullen wij je zo snel mogelijk terugbetalen. Je zult het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terugvinden op je rekening.