Marmer look in je keuken

Marmer Achterwand in de keuken – Een echte Eye-Catcher

Een veel gekozen oplossing voor in de keuken is marmer. Aanrechtbladen, tafelbladen, tegeltjes, zelfs de vloer soms. Het kan allemaal gemaakt worden uit marmer. Doordat wij elke afbeelding kunnen printen op onze keukenwanden, kun jij nu ook aan de slag met een marmer look. Met een eenvoudige montage en een voordelige prijs maak je een luxueuze keuken in een handomdraai.

Veel verschillende soorten en kleuren marmer, over de hele wereld kennen we het. Het groene marmer uit India bijvoorbeeld. De afgelopen jaren erg populair bij ons Nederlanders, in badkamers, keukens en woonkamers. Het rode en gele marmer uit Spanje wat je vaak ziet in vloeren en muren. Daarnaast heb je ook nog de bekendste marmersoort van de hele wereld. Ook wel Blanco Carrara; het witte marmer. Wij hebben hier ook een ontwerp van klaarstaan op de website. Een klant van ons heeft zijn hele keuken achterwand hiermee volgeplakt en het ziet er geweldig uit.

Marmerlook keukenwand

In ons assortiment hebben we zowel grote marmerplaat ontwerpen, als kleine tegeltjes. Kleine hexagon vormen, antieke witjes en vissengraat tegels. We kunnen de ontwerpen allemaal schalen tot hoe groot jij zelf wil. Exact naar jouw wensen. Kleuren kunnen we ook aanpassen. En binnen vijf dagen kun jij al aan de slag met de platen om jouw keuken te renoveren.

Bekijk al onze marmer ontwerpen in de shop
arrow_forward

Combineren van marmer met kruiden en groente op je achterwand

Ideaal plaatmateriaal om super eenvoudig sfeer te brengen in je keuken. Een luxe uitstraling voor je keuken kun je ook combineren met wat vrolijke kleuren. Zo hebben we een aantal ontwerpen gemaakt met kruiden en groente in combinatie met het marmer. Dit heeft ook weer voor geweldige resultaten gezorgd bij onze klanten. Bekijk alle keuken achterwand resultaten van onze klanten op een rij.

Keuken achterwand met marmerlook en kruiden

Houten Keuken Achterwand

Keuken Renoveren met een Houten Achterwand Houten Keuken Look We hebben een aantal houten achterwand ontwerpen gemaakt voor in de

Meer lezen arrow_forward
Retro Tegels Look

Keuken Renoveren met een Retro Design Retro Keuken Tegels Design Bekijk onze collectie retro keuken achterwanden. Breng de ouderwetse vintage

Meer lezen arrow_forward
Achterwand keuken tegels design

Achterwand keuken over tegels heen Veel verschillende muur tegel designs. Siertegels, visgraat en meer. Bestel 5 stalen voor €20,-. Kies

Meer lezen arrow_forward
Fleurige Keuken Achterwanden

Wil jij een vrolijke en warme uitstraling in je keuken? Onze bloemen ontwerpen voor de achterwanden zijn geweldige en voordelige oplossing. De kosten om te renoveren met onze achterwanden zijn laag en het monteren ervan is gemakkelijk.

Meer lezen arrow_forward
RVS Achterwand Look in je keuken

RVS Plaat in de keuken is erg populair tegenwoordig RVS Achterwand Look in je keuken Een RVS Look keuken achterwand.

Meer lezen arrow_forward