Alle keukenwand ervaringen op een rijtje.

We laten graag zien hoe we iedereen super blij maken met onze producten in de keuken, badkamer of elders. Bij Designerwand streven we naar 100% klanttevredenheid en we zijn altijd op zoek naar feedback.

Zoveel verschillende achterwand ontwerpen en kleuren maken het moeilijk kiezen. Bekijk hier de verhalen en foto's van klanten die je voor zijn gegaan.

...
Jeanine is helemaal gelukkig met de nieuwe look in haar keuken

Van de week hebben wij onze achterwand voor de keuken ontvangen. Wij zijn erg tevreden hoe wij zijn geholpen. We hebben zelfs een fotoshop van onze keuken gehad met een voorbeeld hoe een nieuwe achterwand eruit zou komen te zien. Ook zijn we op bezoek geweest op locatie om het materiaal te bekijken. De communicatie was erg goed en vriendelijk. En onze achterwand is mooi en precies naar onze verwachting. Wij bevelen dit bedrijf dan ook zeker aan!

Jeanine via Google
star star star star star

...
We hebben Lisette blij mogen maken met een achterwand in de keuken

Wat een geweldige service, we hebben mooie spatwanden besteld voor onze keuken, op het laatst nog gewisseld van design. Er werd fijn met ons meegedacht en de wand in een foto van onze keuken gezet zodat we konden zien hoe het zou worden. Afmetingen waren perfect, levering super snel en goed. We zijn meer dan tevreden, raden het iedereen aan.

Lisette via Google
star star star star star