⭐ 4.9 – via Google Reviews

Gratis bezorging boven de €100

Chat, of bel naar  0318 240 500.

Er is vaak meer mogelijk dan je denkt

Ben jij gek op de stillevens en bloemen van de Oude Meesters zoals ze te zien zijn in het Rijksmuseum? Daar hebben we natuurlijk spatwanden van en je kunt er ook muurcirkels van bestellen. Maar misschien vind je zo’n hele wand vol met bloemen net een tikkeltje teveel voor in je keuken.

Daarom hebben we bij Designerwand voor dit dessin een alternatief ontworpen. Je kan bijv. kiezen voor een wand voor achter je kookplaat. Als blikvanger in je keuken. Maar je kunt ook kiezen om zelf meer te bepalen waar je de bloemen wilt hebben: op de donkere achtergrond met textuur, kunnen de prachtige bloemen links of rechts of in het midden geplaatst worden. We kunnen ze ook voor je spiegelen. En de achtergrond kan net zo ver uitgebreid worden als jij wilt. Zo kun jij helemaal zelf bepalen waar en hoe de bloemen het mooiste tot hun recht komen in jouw keuken. Jij bent je eigen stylist.

Wist je dat de mogelijkheid om te ‘spelen’ met de dessins ook voor andere ontwerpen bestaat?

Heb je toevallig een mooi dessin gezien in onze behangcollectie, maar wil je die mooie bloemenwand zonder vogels? Neem contact met ons op, via chat, telefoon of maak een afspraak zodat je de mogelijkheden face-to-face kunt bespreken, we helpen je graag.

Het is heel handig om dan een schets met maten van je keuken mee te nemen, en alvast een foto te maken van de de plek waar de wand moet komen. Het is ook heel handig als je je aanrecht wat leeg houdt voor de foto, dan kunnen we die foto later gebruiken voor de simulatie van je wand.

Als we al je wensen hebben doorgenomen, en naar de mogelijkheden hebben gekeken, krijg je van ons een prijsindicatie en gaan we met het uitwerken van je gepersonaliseerde spatwand aan de gang. We sturen je dan een simulatie van de Designerwand ter goedkeuring, plus een jpg van het ontwerp, zodat je de maten etc. nog eens goed kunt controleren. En als alles klopt en je akkoord hebt gegeven, gaan we ‘m voor je afmaken en zorgen dat je je mooie nieuwe wand binnen zo’n 4-7 werkdagen in huis hebt. Zodat je er zo snel mogelijk van kunt genieten!

En leuk om nog wat meer te stylen: je kunt een bijpassend vloerzeil of bijpassende mat bestellen.

Showroom op afspraak

In Veenendaal, 0318 240 500

Premium materiaal

Kwaliteit en duurzaam

Eenvoudige installatie

Zelf monteren of laten doen

Personlisatie mogelijk

Aanpassingen of eigen foto